Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios y recoger datos estadísticos. Continuar navegando implica su aceptación. Más información Aceptar

ACONSEGUEIX LA BOSSA DE LA BUGUERIA QUE SEMBLA UN DANCE CLUB

28-11-2012

L’import de la bossa es de 6 € i es donarà integrament per col·laborar en la construcció de les noves instal·lacions del CDIAP Tris Tras a Vic de l’Associació Sant Tomàs, Creu Sant Jordi 2013 de la Generalitat de Catalunya.

La bossa està disponible a SPLASH, Diputació,199 Barcelona de dilluns a divendres de 16:00 h a 17:00 h.

T’enviem la Bossa allà on vulguis :

Pots fer l’aportacio dels 6 € directament al nº de compte de l’Associació Sant Tomàs :

2100-0007-84-0200620039

Concepte: “Bossa Splash”

Envian’s un mail amb el comprobant de l’aportació i t’enviarem la bossa allà on vulguis.

Noves instal·lacions per al CDIAP Tris Tras a Vic
Un CDIAP és un centre especialitzat en el desenvolupament infantil que atén a tots els infants de 0 a 6 anys que presenten algun problema o dificultat en el seu desenvolupament o que tenen el risc de patir-lo. Amb el nom de Tris Tras Sant Tomàs gestiona 3 CDIAP: un a Vic, un altre a Manlleu i un altre a Centelles. Quan va néixer, el 1982 ,el Tris Tras només atenia aquells nens i nenes amb una discapacitat. L’any 1998 es va convertir en un servei públic i  es va passar a un model que també contempla els problemes de desenvolupament que són lleus i transitoris. Això, juntament amb una major conscienciació per part dels professionals de la primera infància i de la societat en general respecte a la importància de la prevenció i la intervenció primerenca, expliquen el gran creixement del CDIAP Tris Tras i la necessitat d’un nou local que permeti descongestionar el servei de Vic, oferir més serveis i atendre a més usuaris en un futur proper.

http://www.santtomas.cat/frmDonatiu.asp?id_rep=921

Últimas noticias

Ampliar
Cerrar