La bossa SPLASH

SPLASH TU COLADA EN SOLO 3 PASOS

LAVAR

Dispone de lavadoras con diferentes capacidades: 8kg, 13kg y 17 kg. Todos los programas de lavado incluyen el detergente y el suavizante. El tiempo de lavado es de 30 minutos.

1. Cargar la lavadora y cerrar la puerta. Recuerde vaciar los bolsillos y cerrar las cremalleras.

2. Efectuar el pago, en efectivo o con la tarjeta SPLASH, en la Laundry Point y pulsar el número de su lavadora.

3. Seleccionar el programa de lavado. El display indica el tiempo restante del proceso de lavado. No puede abrir la puerta de la lavadora si el proceso de lavado no ha terminado.

SECAR

Las secadoras disponen de 3 programas con diferentes temperaturas para escoger. El tiempo de secado es variable, el ciclo mínimo es de 15 minutos.

1. Cargar la secadora y cerrar la puerta.

2. Efectuar el pago, en efectivo o con la tarjeta SPLASH, en la Laundry Point y pulsar el número de su secadora.

3. Seleccionar el programa de secado. En general el proceso de secado puede llegar a durar unos 30 minutos. Este tiempo puede variar dependiendo de la cantidad y del tipo de ropa. Para comprobar el grado de secado de la ropa, puede abrir la puerta de la secadora en cualquier momento. Al cerrar la puerta, el proceso de secado continuará.

AHORRAR

Con la tarjeta SPLASH obtendrá un 10 % de descuento sobre los precios indicados. La podrá conseguir en la Laundry Point.

1. Efectuar un pago de 20 € en la Laundry Point.

2. Seleccionar la opción: Tarjeta.

3. Recoger la tarjeta SPLASH

La tarjeta SPLASH es recargable y le permitirá acceder a ofertas y promociones únicamente válidas con su tarjeta SPLASH.

Con su tarjeta SPLASH obtendrá siempre, como mínimo, un 10 % de ahorro.

SPLASH
ABIERTO de 8 a 22 h 365 días
Diputació, 199
Barcelona
suggestions@splashlaundry.es
629 330 601

Aconsegueix la bossa de la bugaderia que sembla un dance club

Aconsegueix la bossa de la bugaderia que sembla un dance club

sttomas

SPLASH i XiP&XiC DJs us oferim la bossa oficial de “la bugaderia que sembla un dance club”.

L’import de la bossa es de 6 € i es donarà integrament per col·laborar en la construcció de les noves instal·lacions del CDIAP Tris Tras a Vic de l’Associació Sant Tomàs, Creu Sant Jordi 2013 de la Generalitat de Catalunya.

La bossa està disponible a SPLASH, Diputació,199 Barcelona de dilluns a divendres de 16:00 h a 17:00 h.

T’enviem la Bossa allà on vulguis :

Pots fer l’aportacio dels 6 € directament al nº de compte de l’Associació Sant Tomàs :

2100-0007-84-0200620039

Concepte: “Bossa Splash”

Envian’s un mail amb el comprobant de l’aportació i t’enviarem la bossa allà on vulguis.

Noves instal·lacions per al CDIAP Tris Tras a Vic
Un CDIAP és un centre especialitzat en el desenvolupament infantil que atén a tots els infants de 0 a 6 anys que presenten algun problema o dificultat en el seu desenvolupament o que tenen el risc de patir-lo. Amb el nom de Tris Tras Sant Tomàs gestiona 3 CDIAP: un a Vic, un altre a Manlleu i un altre a Centelles. Quan va néixer, el 1982 ,el Tris Tras només atenia aquells nens i nenes amb una discapacitat. L’any 1998 es va convertir en un servei públic i  es va passar a un model que també contempla els problemes de desenvolupament que són lleus i transitoris. Això, juntament amb una major conscienciació per part dels professionals de la primera infància i de la societat en general respecte a la importància de la prevenció i la intervenció primerenca, expliquen el gran creixement del CDIAP Tris Tras i la necessitat d’un nou local que permeti descongestionar el servei de Vic, oferir més serveis i atendre a més usuaris en un futur proper.

http://www.santtomas.cat/frmDonatiu.asp?id_rep=921